top of page

RETOURNEREN

 

Op ieder product 14 dagen bedenktijd!

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bij By Bronckhorst kun je om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. De producten dienen in de originele verpakking, voorzien van labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden. 

Vraag of klacht over de ontvangen producten?

Wanneer er een vraag is over de ontvangen producten of wanneer de ontvangen producten niet volledig, gebroken of niet functionerend zijn aangekomen kun je contact met ons opnemen via info@by-bronckhorst.com

Wij zullen voor een passende oplossing zorgen! 

Werkwijze retourzending

Download hier het retour formulier

 

 

Verpak de producten netjes en bescherm ze tegen breuk, gebruik de originele verzendverpakking. Voeg het ingevulde retour formulier toe aan het pakket en adresseer de verpakking duidelijk.

Ga naar een PostNL servicepunt bij jou in de buurt en frankeer het pakket voldoende. 

 

Retouradres:

By Bronckhorst

Zomerweg 75

6996 DT

Achter-Drempt

Wanneer het retourpakket in goede staat is ontvangen, verwerken wij dit administratief in ons systeem en storten wij (wanneer dit van toepassing is) het aankoopbedrag retour op je bankrekening. Je ontvangt een bevestiging per e-mail van ons zodra de retourzending is verwerkt (binnen 7 tot 14 dagen). 

bottom of page